Dragi parinti,

Daca m-ati  intreba ce reprezinta Casuta cu Pitici Mari si Mici  v-as raspunde: un loc in care copilaria prinde viata indiferent de varsta,  un loc in care va doriti sa redeveniti copii si sa retraiti anii cei mai frumosi, un loc in care educatia se imbina frumos cu gingasia zambetului de copil!

Daca m-ati intreba cine suntem noi, v-as raspunde, privindu-va in ochi:

–          Oameni! Credem cu tarie ca, intr-o lume aflata intr-o continua schimbare, avem nevoie mai mult decat oricand de puncte de referinta stabile. Valorile morale, educationale si civice sunt si vor ramane stalpii de rezistenta ai societatii.

–          Profesori! Consideram ca o educatie de calitate pregateste copilul de azi pentru omul de maine. Copiii nostri sunt viitorul, iar viitorul este condus prin educatie. Credem de asemenea ca pentru a fi Profesor, importanta este vocatia, nu doar diploma, iar o buna educatie cere ca educatorul sa inspire elevului stima si respect, fara sa-i ingradeasca libertate de gandire si exprimare.

–          O familie! Ne jucam si lucram impreuna, experimentam in fiecare zi lucruri noi, fie ca este vorba de o activitate noua sau un zambet – altfel decat ieri. Construim relatii bazate pe Incredere, Sinceritate, Libertate si multa Bucurie.

Casuta cu Pitici M@m are este locul in care copiii se simt ca intr-o  casa primitoare, sunt incurajati sa isi exprime propriile opinii pentru dobandirea increderii in fortele proprii. Este locul in care ei se simt ca intr-o a doua lor casa. Este locul in care se pregatesc pentru succesul in viata. Este Casuta cu Pitici.

Aici  este locul in care copiii se descopera pe ei, in care jocurile si distractia au si rol educativ, un loc in care incurajam unicitatea personalitatii individuale si formarea libera prin creatie, cunoastere, ascultarea intuitiei.

Fiecare parinte isi doreste pentru copilul lui tot ce e mai bun si frumos in viata. Si isi doreste asta pe tot parcursul vietii, incepand cu momentul in care se naste si inclusiv cand va deveni „cel mai renumit doctor, programator…”.

Meseria de parinte este un job full time, fara weekenduri libere sau sarbatori legale… la fel si cea de copil – cu diferenta ca fiind copil „meseria” asta te face sa te simti ca in vacanta de vara pe tot parcursul vietii.

In aceasta calatorie prin viata, parinti si copii, avem si noi ocazia sa va fim alaturi, o perioada scurta, dar o perioada minunata pentru fiecare dintre noi: copilaria! Va oferim o Casuta plina cu Pitici dornici sa porneasca pe propriul drum si o echipa de Alba ca Zapada, Mica Sirena, Elsa, care abia asteapta sa-i indrume astfel incat sa-si creeze propria poveste.

Si de ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca iubim copiii! Si pentru ca alaturi de ei ne simtim si noi ca in vacanta de vara, inclusiv iarna!

Andreea Dinu

Director General

eu eu mic

Str. Silvia nr.11,  Sector 2, Bucuresti,
Zona Doamna Ghica, Colentina
0751.512.333
office@casutacupitici.ro