Testimoniale

Sunt una dintre mamele carora rugaciunile i-au fost ascultate: perluta mea este fericita la gradinita….acesta este meritul miss-elor de la ,,Casuta cu Ptici Mari si Mici” carora le multumesc…in mod direct lui miss Gabriela care este un om de valoare…o persoana deosebita. E nevoie de talent, dedicare si putere.
…sa observi ca omuletul tau evolueaza de la o zi la alta este o bucurie imensa umbrita doar de gandul egoist ca nu am fost acolo. Puneti in fiecare dintre ei o scanteie din mintea dumneavoastra, iar ei va ofera cate un petic din inimile lor pure si o scanteie din energia lor nemarginita. Aveti o inima ,,peticita”, dar fericita.
Dumnezeu sa va dea sanatate si putere! Va multumesc!

D-na. Carmen Limbidis

 Mamica Teodorei

Dl. Iulian Duduman

 Taticul lui Albert

Pe noi ne-a impresionat pozitiv din ziua in care am vazut-o. Gradinita arata impecabil, locatia este noua si atragatoare.
Avem o relatie foarte buna cu educatoarea copilului, precum si cu personalul care are grija de el (ingrijitoare, bucatareasa – da, mancarea piticilor se prepara acolo si se mananca foarte sanatos). Exista transparenta si o atitudine foarte frumoasa si prietenoasa din partea tuturor celor care lucreaza acolo.
Activitatile sunt foarte variate si copiii isi pot alege optiunile care li se potrivesc cel mai bine.
Personal, imi place sistemul de evaluare saptamanala a copilului. In baza lui pot ii pot urmari progresele, iar progresele lui sunt vizibile.
Cred ca oglinda gradinitei este copilul. Iar mie place cum arata copilul meu dupa aproape un an de gradinita.

O gradinita care a ajutat foarte mult la evolutia piticutului nostru! De la activitatile desfasurate la grija zilnica pentru binele copiilor, Casuta cu Pitici este un loc foarte placut unde micutii pot creste mari, voiosi, voinici!

D-na. Alexandra Vasile

 Mamica lui Robert

Perle

de la piticii nostrii

In ce tara locuiesti?

-In tara mea! 

Dar in ce oras locuiesti?

-In orasul lu’ mami! 

Ce-ti aduce barza?

-O fratioara! 

De ce ne spalam pe maini?

-Ca sa inecam microbii! 

De ce gaina nu zboara pe sus ca alta pasari?

-Ca ii este frica sa nu scape oul si ca nu stie puiul sa zboare!

Str. Silvia nr.11, Sector 2, Bucuresti,
Zona Doamna Ghica, Colentina
0751.512.333
office@casutacupitici.ro