Alimentatie

Meniul Campionilor

Bucatareasa noastra, cu o experienta de peste 30 ani in domeniu, absolventa a Scolii de Management in Gastronomie, pregateste zilnic preparate excelente din alimente proaspete, acoperind necesarul caloric pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor de varsta prescolara. (prajiturile, taieteii din supita sunt facute tot “de casa”).

Toate aspectele legate de mese au fost concepute cu mare atentie impreuna cu medicul nutritionist si medicul pediatru si in urma consultarii cu parintii. Politica nutritionala Casuta cu Pitici M@m este de a satisface toate nevoile nutritionale ale copiilor, fiind si pe gustul acestora. Meniurile sunt imbunatatite periodic in functie de observatiile noastre si de parerile primite de la parinti.

Oferim conditii de igiena, ambient si dotare pe masura cerintelor europene, amenajat intr-un spatiu adecvat, cu mobilier modern, materiale didactice si informationale de ultima generatie.

Fresh

Necesarul de vitamine zilnic il oferim copiilor cu ajutorul sucurilor de fructe proaspat pregatit in cadrul gradinitei noastre.

Str. Silvia nr.11, Sector 2, Bucuresti,
Zona Doamna Ghica, Colentina
07251.512.333
office@casutacupitici.ro